General

De fleste australiere støtter legalisering av medisinsk cannabis

Cannabis er åpenbart en av de mest kontroversielle plantene i verden. Bortsett fra å bli brukt i medisiner, har det faktisk mange fordeler for det medisinske feltet. Det er derfor så mange mennesker støtter det for å bli legalisert i deres land. Videre begynner kjæledyrseier også å bruke cbd-olje til å behandle kjæledyrene deres som lider av kroniske sykdommer. Lær mer om CBD Olje Norge – Kjøp Helt LOVLIG! ~ CBDRevo.no.

En meningsmåling utført av Roy Morgan i 2015 viste at mer enn 90 prosent av australierne støttet legalisering av marihuana for behandling. Gjennom data samlet i avstemningen sa mange av tilhengerne av legaliseringen av medisinsk marihuana at de også slet med å få anerkjennelse, for å komme ut av det dårlige bildet av marihuana-brukere tidligere.

Den akademiske direktøren ved Ganja University of Sydney Research Centre, McGregor, uttalte til og med at det må være en forbedring i oppfatningen av marihuana som et stoff og dets forhold til brukerne av fordelene, så vel som det dårlige stigmaet de ofte har mottatt så langt.

“Det er veldig viktig å innse at du kan få medisinske fordeler av cannabinoider uten å måtte føle deg høy,” sa McGregor, som sitert av CTV-nyheter.

Videre, fortsatte McGregor, den medisinske verdenen i Australia har vært i stand til å redusere marihuana beregnet på medisinske formål, så pasientene trenger ikke å bli stigmatisert av fritidsbrukere av marihuana som bruker marihuana for avslapningsformål.

“Vi kan virkelig skille de berusende rekreasjonseffektene fra den terapeutiske effekten, og dette gir legene tillit og tillit til å foreskrive medisinsk marihuana til sine pasienter,” sa han

Ettersom holdninger og tenkemåter endrer seg, anses dette å oppmuntre til mer forskning på cannabisplanter. Faktisk sa McGregor at han var veldig optimistisk med hensyn til potensialet til cannabisplanter som var i stand til å produsere ekstraordinære terapier, for forskjellige sykdommer som for tiden er veldig vanskelige å behandle.

Comment here